fbpx
0
MEDLEMMAR JUST NU
0
kr skänkt via medlemskap och "Golden fund"

DETTA ÄR GOLDEN HOUR MEMBERS:

TEAMET PÅ GOLDEN HOUR MEMBERS

MEDLEMSRABATTER

Du får tillgång till dessa unika rabattkoder direkt när du blir medlem: 

PRINTS BY DKJ – Fine art printar, boxar och tavlor – 10 – 15% rabatt

MY PERFECT DAY – Presentartiklar – 15% rabatt 

RECLAMATION DESIGN – Handgjorda bohemiska klänningar – 15% rabatt 

MII-ESTILO – Gravidklänningar – 15 % rabatt

CYBERPHOTO – Olika kampanjer varje månad, just nu 15% på TAMRONOBJEKTIV! 

Elementor - tillägg i WordPress
ÖVER 1000 KOMMENTARER som fått hjälp...

Hjälp med din hemsida

personlig hjälp i Facebookgruppen om du kör fast

Denna sida är byggd med WordPress och Elementor, ett väldigt enkelt ”Drag and drop” tillägg som hjälper dig att anpassa och skapa din hemsida på egen hand. Med ditt medlemskap ingår en grundkurs i Elementor och WordPress, så även du utan erfarenhet kan bygga en ny hemsida. Med i vår Facebookgrupp finns vår Hemside-expert Jennie, som ger dig obegränsad och personlig hjälp i gruppen om du kör fast. Detta kommer hjälpa dig spara otroligt mycket tid och pengar. 

INGÅR: +10 mallar för sidor som du kan ladda upp direkt och enkelt anpassa själv. 

MEDLEMSTRÄFFAR
Workshops, träffar och utlandsträffar

Som medlem i Golden hour members, ingår inbjudan till 8-10 träffar varje år. En gång om året blir du också inbjuden till en UTLANDSTRÄFF! Nästa resa är januari 2021 och destinationen är magiska ISLAND! 

 MEDLEMSTRÄFF
Obegränsat antal!
Sker två gånger per år i Skåne. Emelie bjuder in till en mysig dag med genomgångar, roliga uppgifter och mysigt häng. 
Medlemspris: 100 kr/person

MEDLEMSWORKSHOP
20 deltagare (5 i varje grupp)

Sker 6-8 gånger per år i Skåne (Emelie), Sundsvall och Stockholm (Johanna). Ni får lyxigt stylade gravid/bröllopsmodeller, vackra fotoplatser och guidning i fotoplatser, ljus och inställningar om du vill. 
Medlemspris: 500 kr/person

Under 2020 lanseras även PREMIUM WORKSHOPS som är lite längre, lyxigare med extra allt. Dessa ligger på från 1500 kr/person. 

♥ MEDLEMSTRÄFF UTOMLANDS
En gång per år bjuder vi in till en magisk destination där du får stylad fotografering, medlemsträff och mysigt häng med andra medlemmar. Nästa träff är januari 2021 på Island. 
Kostnad: Gratis, du står för resa/boende och vi ordnar träffen! 
Våra utlandsträffar klimatkompenseras via klimatkompensera.se

FRÅGOR & SVAR

MEDLEMSKAP & BETALNING

Ingen bindningstid! Du kan gå ur när du vill. Om du vill gå ur fyller du bara i ett enkelt formulär senast dagen innan din nästa månadsbetalning, så avslutas ditt medlemskap utan problem. 

Din betalning dras automatiskt från ditt kort samma dag i månaden som du gjort köpet. Betalningarna är krypterade via Stripe som är ett av världens största och tryggaste betalningsföretag. 

Det går inte att betala ditt medlemskap med faktura. 

Vad händer om betalningen inte går igenom?

Om du inte har pengar på kortet kommer systemet kommer testa igen vid 3 tillfällen inom 7 dagar. Du får ett mail om betalningen inte gått igenom, och ett kvitto när det lyckats. 

Ja! Varje månad skickas ett kvitto till dig som du kan använda i din bokföring, priset anges inkl. 25% moms och är avdragsgillt för utbildning. 

KURSSIDA & SUPPORT

Golden hour members är främst för dig som vill tjäna pengar på ditt fotograferande, oavsett omfattning. Du kan dock vara nybörjare nu, men med intentionen att börja ta betalt längre fram. Det finns dock material för att inspireras i redigering och foto också, men utifrån frågorna som oftast ställs i gruppen får du ut absolut mest om du vill tjäna pengar på ditt fotograferande, oavsett om det är något jobb då och då, eller heltid. 

I takt med att medlemmarna ökar, kommer vi erbjuda fler medlemsworkshops. I början kan det därför vara högt tryck på de datum som släpps, och platser släpps med först till kvarn. Har du fått en plats på en medlemsworkshop är det nya elever som har första tjing på nya datum. För liveträffar är det ingen begränsning på maxantal. 

Varje månad finns 4-5 livesändningar med nischade ämnen, där du får ställa frågor till Emelie. Hon finns även tillgänglig för frågor via inlägg i gruppen. Administratörer godkänner och svarar också på inlägg för att få en bra mix på innehåll. Om din fråga redan blivit svarad på hjälper de dig att hitta inlägget. 

Har du någon annan fråga? Maila info@goldenhourcourses.com så hjälper jag dig!

REDIGERING & ARBETSFLÖDE

Tid = pengar! Därför finns massor av ingående tips på hur du snabbar upp ditt arbetsflöde, avtal, urval, redigering (både Photoshop, Lightroom och Premiere pro) och hur du skapar ett smidigt system för ditt flöde till kunderna. 

MARKNADSFÖRING

Här hittar du fördjupade avsnitt om att nå ut via sociala medier, få fler bokningar via din hemsida, nya strategier för dig som jobbat längre som fotograf, samarbeta med företag, hashtags och mycket, mycket mer! 

FOTOGRAFERING

Följ med bakom kulisserna på fotograferingar, lär dig mer om att posera modeller, scouta fotoplatser, fota i motljus, och gravid/bröllop/familjefotografering. Här blir du en tryggare fotograf och kan få ny inspiration oavsett nuvarande nivå. 

NY KURS: PHOTOSHOP PREMIUM

I September släpps nya Photoshopkursen PHOTOSHOP PREMIUM! Det är en helt ny utbildning som ingår för alla medlemmar i Golden hour members. I denna kursen går jag igenom verktyg och funktioner jag inte berört tidigare, du kommer ha en trygg grund i Photoshop efter denna kursen. 

Du har tillgång till kursen så länge du är medlem, och den ingår för tidigare medlemmar, och för dig som går med idag. 

ALLT DETTA INGÅR NÄR DU GÅR MED NU:

Ingen uppsägningstid - gå ur när du vill!

Månadsprenumeration utan bindningstid eller uppsägningstid
400 kr exkl. moms

Detta händer när du gått med som medlem:
När betalningen är genomförd får du direkt ett kvitto, inloggning och välkomstmail till sidan. Där får du tillgång till alla masterclasses (SEPTEMBER släpps 1/9), rabatter och tidigare livesändningar. Du får också inbjudan till Facebookgruppen, där du blir taggad i ett välkomstinlägg för att presentera dig, och kan direkt ställa frågor i våra trådar. 

×

Varukorg