Endast via inbjudan:

Golden hour members är nu öppet för ett fåtal nya medlemmar!

Känner du dig ibland ensam på din resa som fotograf? Välkommen till Golden hour members, en plattform där du får stöd och vägledning inom fotografering och marknadsföring.

Spela videoklipp

Vad är Golden hour members?

Jag har ofta känt mig ensam som fotograf

Bland missnöjda kunder, långa redigeringstimmar och rekande av fotoplatser, har det ibland känts ensamt. Jag saknade någon att bolla fotoplatser med, att dela vinsten vid en stor försäljning, eller ångesten över att det var tomt i mailboxen. 

Jag skapade en plattform som jag själv behövt, en trygg gemenskap med inspirationskickar, fri support, events och härliga resor. Resultatet blev Golden hour members, där över 400 fotografer samlats. 

Vi har lyckats skapa en unik plats på internet, där du kan vara sårbar och ställa ”dumma” frågor. Där nybörjare, hobbyfotografer och professionella fotografer samlas, med samma önskan att utvecklas på sin egen resa. 

Välkommen in i värmen, du kommer känna dig som hemma direkt! 

/Emelie Bernborg (f.d Ohlsson)

"Snabba svar på frågor"

”Man får snabbt svar på sina frågor och det kommer hela tiden nya, smarta tips från teamet. Uppskattar verkligen att man lägger fokus på att vi ska lära oss att hålla hög status på vårt yrke genom att inte sälja våra tjänster för noll och ingenting. Hantverket i fokus och mer fritid! 😃

- Emma Andersson, medlem

"Jag vill aldrig gå ur!"

”Jag har i flera år fotograferat, och tänkt jag borde göra något mer seriöst av det och inte bara ta 850:-/fotosession. Jag vet ju att det är värt så mycket mer. Att vara medlem i Golden hour members har verkligen kickstartat mig och boostat mig att: ta mer betalat (jag är värd det), marknadsföring (jag trodde jag hade koll, men ack så fel jag hade). Aldrig har jag ångrat att jag blev medlem, tyckte först 500:-/månad var lite mycket, men skulle prova…nu vill jag ALDRIG gå ur den här medlemskapet!

- Therese Fredriksson, medlem

"Jag känner att ingenting är omöjligt"

Eftersom jag inte har något företag och inte på något vis jobbar med foto, var jag först lite tveksam till om Golden hour members var något för mig. Men jag har helt svängt! Nu vill jag satsa på foto och ett kreativare jobb. Communityn är så peppig, och tipsen och materialet är så bra! Känslan av att inget är omöjligt infinner sig. Och den känslan är en av de bästa jag känt!

- Sara Gunnarsson, medlem

Tänk dig en dag där du har koll på allt, du känner dig lugn och inspirerad, och får stöd och pepp från likasinnade....

DETTA GER MEDLEMSKAPET:

Vill du bli inspirerad och få fler fotokunder 2021?

Viktigt: Denna chans kan stänga utan förvarning när maxtaket är uppnått.

Ett unikt medlemskap för företagande, fotografering och att tro på dig själv. 

"Min utveckling har gått spikrakt uppåt!"

”Jag smäller av av glädje flera gånger i veckan som medlem i Golden hour members! 🥰 Förutom nytt material varje månad kommer Emelie med roliga överraskningar och bonusmaterial väldigt ofta och man känner sig verkligen värdefull och sedd. Min personliga utveckling har gått spikrakt uppåt sedan jag blev medlem. Jag är så himla tacksam. ❤️🙏🏻”

- Emma Appelgren, medlem & moderator

"Det finns alltid någon där!"

”Det är helt magiskt! Älskar varje sekund och det går inte en dag utan att jag blir påmind utav denna fantastiska grupp med människor som både pushar och hjälper mig i min utveckling. Behöver jag hjälp (oavsett tid på dygnet) finns det alltid någon där.”

- Jasmine Ceder, medlem

VARJE MÅNAD:

5 nedladdningsbara avsnitt

Varje månad får du en inspirationsboost med våra 5 månadsavsnitt! Du får spännande intervjuer, behind the scenes, videos, redigeringstips, sociala medier, hemsidetips, mallar eller guider. Du riskerar aldrig att missa något, eftersom du får ladda ner och spara för alltid! Perfekt för dig som vill titta när det passar dig, men inte slänga pengarna i sjön om du inte varit inloggad på ett tag.

VARJE VECKA

Livesändning

För att aldrig tappa motivationen får du livesändning varje vecka i Golden hour members. Emelie håller i liveredigering i Photoshop, livefotografering, Q&A, live-feedback och gruppmöten. Johanna gör även livefotograferingar och liveredigering i Lightroom. Alla sändningar går i repris om du vill titta i efterhand. 

varje vardag

support och personlig hjälp

Unikt med Golden hour members är möjligheten att få snabb hjälp. Varje vardag svarar Emelie och administratörerna på frågor, så du aldrig behöver vänta länge på ditt svar. Du kan också få personlig hjälp med feedback på hemsida, sociala medier och texter, under någon av våra Live-feedback sändningar. 

FLERA GÅNGER PER ÅR

träffar & distanskurser

8-10 gånger per år anordnar vi fysiska workshops med modeller, vacker styling och magiska blommor. Dessa workshops är bara för medlemmar, och kostar oftast 500 kr/person.

Pga Corona har vi tagit en paus med fysiska workshops, men kommer erbjuda onlinesända workshops tills restriktionerna släppt. Du kan också hoppa på kostnadsfria distanskurser (Golden challenge) som går 2 gånger per år.

DETTA INGÅR OCKSÅ:

personlig hjälp att bygga din hemsida

Inkluderat i ditt medlemskap är grundkurs i att bygga hemsida (WordPress & Elementor) och mallar att använda fritt. Som om det inte vore nog, får du även personlig support i Facebookgruppen av vår expert Jennie. Det ger en enorm trygghet, som också sparar dig tusentals kronor i att du gör det själv. 

FÖR ATT FYLLA UT FLÖDET

flaylay-bilder

Som medlem får du 10 st. RAW-bilder att redigera och använda fritt varje månad! Dessa bilder är perfekta som bakgrunder till din hemsida eller utfyllnad i sociala medier. Du behöver inte ange mitt namn när du lägger ut bilderna och det ingår alltid olika färger och stilar. 

2021 lanserades nya GOLDEN HOUR MEMBERS!

Den 1 januari 2021 lanserades nya Golden hour members, där du får nischade kategorier, "quick-wins" , listor och kartor och mängder med inspiration för företagande och fotografering.

ALLT DETTA INGÅR I NYA KURSSIDAN:

01

REStart - fler kunder 2021

En serie på 12 månader med nytänkande, nischade och djupgående ämnen för att få in fler kunder under 2021. Denna guide är helt unik med avancerade marknadsföringsstrategier, som jag själv gått utbildning i under 2020. Ett nytt avsnitt släpps varje månad hela 2021.

VÄRDE 3000 KR

golden challenge

Golden challenge är vår egna distanskurs som kör två gånger per år! Du får veckovisa uppgifter för att utvecklas som fotograf och företagare, och blir påhejad av övriga medlemmar i vår låsta grupp. Detta är ett perfekt sätt att bli motiverad och ladda för våren. 

VÄRDE 2000 KR

02

03

nya kursbiblioteket

10 st. nischade kategorier med korta, inspirerande och roliga avsnitt. Här hittar du direkt vad du behöver för att utvecklas. 

VÄRDE ÖVER 10 000 KR

medlemsträff på gotland

Hösten 2021 samlas Golden hour members på Gotland! Vi bjussar på en mysig medlemsträff i vackra miljöer, och du har möjlighet att boka en workshop bland raukarna med Emelie eller Johanna (500-2000 kr/person). 

MEDLEMSTRÄFF VÄRDE 1000 KR

04

05

nedladdningsbara avsnitt i maj

  • VIDEO: Följ med bakom kulisserna på stylad gravidfotografering med Johanna Glamsjö
  • RESTART: Hemsidespecial! Så lockar du in kunderna från din hemsida. 
  • GUIDE: 10 idéer för fler bokningar till våren/sommaren. 
  • FOTOGRAFINTERVJUN: Johannas egna serie med duktiga fotografer. 
  • MALLAR: Färdiga mallar till din hemsida
+ 10 st. flatlays med körsbärsblommor att använda fritt! 
 
Detta släpps i vår/sommar: 
 

10 maj – The golden journey, få enkel överblick på din utveckling och vad du ska göra härnäst. 

4 juni – Uppdatering på kurssidan släpps, nya funktioner och förenklad vy! 

5 juli – ”Sommarsälj”, ny serie för fler bokningar under sommaren! 

Viktigt: Denna chans kan stänga utan förvarning när maxtaket är uppnått.

Är du redo att joina oss?

Ingen bindningstid eller uppsägningstid!

MÅNADSBETALNING

575 kr

460 kr exkl. moms

HALVÅR (få 1 månad på köpet!)

2875 kr

2300 kr exkl. moms

kenza-aleks-brollop-blommor.jpg

"Jag lär mig nya saker varje dag!"

”Jag är så glad att jag gick med i medlemssidan! Jag lär mig nya saker varje dag och får råd och stöttning så fort jag behöver. Utan tvekan en investering som jag värdesätter, som utvecklar mig och jag uppskattar all tid och engagemang som läggs på oss medlemmar. Rekommenderar Golden Hour Members starkt 🙌🏻❤️

- Johanna Ekstrand Jarl, medlem

"Jag kommer aldrig gå ur den här gruppen"

”Jag har aldrig tidigare vågat hoppas på att bli heltidsfotograf. Nu är det enda jag tänker på. Detta är tack vare Golden hour members och den otroliga gemenskap, pepp och stöd som finns i gruppen. Sedan den enorma materialbank som finns tillgänglig och som fylls på hela tiden är magisk, utvecklande och överträffar alla mina förväntningar konstant. Så vill man lyckas med sitt fotograferande är detta stället man vill vara på. Hela tiden. Aldrig tidigare känt mig så boostad med kunskap och självsäkerhet som nu. Jag kommer aldrig gå ur den här gruppen! Allt detta tack vare bästa Emelie och alla medlemmar!”

- Charlotte Eversköld, medlem

Emelie Ohlsson gravidfotograf / maternity photographer

"Jag har fått bättre självförtroende"

”Jag är så glad och tacksam över att få vara medlem i Golden hour members ❤ Som medlem känner man sig aldrig ensam när man ska testa något nytt. Man lär sig otroligt mycket på kort tid och jag har fått bättre självförtroende tack vare dig Emelie och alla andra medlemmar 🤩”

- Theresie de Gosson, medlem

Golden hour members har ingen uppsägningstid

Vi värnar otroligt mycket om varenda medlem, och har gjort det enkelt att gå ur när det inte längre passar för dig. Du har ingen bindningstid eller uppsägningstid som medlem i Golden hour members. 

Visste du att vi har kvar närmre 300 medlemmar som gick med från start för ett år sedan? Vi har med andra ord inte släppt in så många nya under året, då det varit närmast fullbokat hela tiden. Detta är vi väldigt stolta över, då vi vill skapa en trygg plats där du kan utvecklas över tid. 

Viktigt: Denna chans kan stänga utan förvarning när maxtaket är uppnått.

Vill du bli en av våra nya medlemmar?

Ingen bindningstid eller uppsägningstid!

MÅNADSBETALNING

575 kr

460 kr exkl. moms

HALVÅR (få 1 månad på köpet!)

2875 kr

2300 kr exkl. moms

Team Golden hour members

Förutom mig själv, har vi grymma administratörer/experter, som hjälper dig att utvecklas i gruppen! 

Johanna Glamsjö – specialiserad i Lightroom, bröllop och gravidfotografering. 
Jennie Johansson – hjälper dig med alla frågor kring hemsida, domän och Elementor. Det ingår fri support till hemsida i vår grupp! 
Josef Runsten Meurling – vår filmexpert som hjälper dig med frågor kring att filma och videoredigering. 
Anna Ejemo – specialiserad i lifestyle, barn och familj.
Suzanna K Osberg – specialiserad i nyfödd och studio. 
Hanna Karlsson – vår ekonomiexpert som hjälper dig kring starta eget och bokföring. 

Sedan har vi våra grymma moderatorer Emma Milosson, Amanda Ankarhem och Emma Appelgren, som ser till att du får svar på dina frågor, och vägleder dig till trådar. 

 
En av våra medlemmar, Viktoria Olsson @goldenweddingstories

passar medlemskapet dig?

Du passar in i vårt gäng om du:

frida-snofotografering

"Jag lär mig nya saker varje dag!"

”Jag är så glad att jag gick med i medlemssidan! Jag lär mig nya saker varje dag och får råd och stöttning så fort jag behöver. Utan tvekan en investering som jag värdesätter, som utvecklar mig och jag uppskattar all tid och engagemang som läggs på oss medlemmar. Rekommenderar Golden Hour Members starkt 🙌🏻❤️

- Johanna Ekstrand Jarl, medlem

"Trygghet med sprudlande glädje!"

”Jag upplever det som en trygghet med sprudlande glädje. Där man får lyfta och bli lyft. Där inga frågor är fel och alla får vara i sin egen process! Det är ingen prestige om att kunna eller att göra lika. Det finns stort utrymme för den egna uttrycksformen och allas rätt till sin egen utveckling. Man får möjlighet att vara unik och blir motiverad och peppad till att gå sin egen väg mot sina personliga mål!”

- Sandra Malmsten, medlem

Har du också tänkt "När tajmingen är rätt ska jag satsa på mitt fotograferande"?

Jag brukade också tänka så. 

Jag gick och väntade på någon magisk känsla, som skulle berätta att det var rätt tajming. Jag trodde att oron var min magkänsla att vänta, det är inte riktigt rätt tid, inte nu. 

Efter lång tid insåg jag att den där känslan aldrig kommer.
Jag måste våga hoppa och satsa. 

Det finns en anledning till uttrycket ”utanför din comfort-zone”, det är en grej. Din hjärna vill helst inte göra nya saker, den gillar att lunka på i samma banor som innan. Så för att du ska komma någonstans där du inte varit, måste du också göra saker du inte gjort innan. 

När du bestämt dig, och vågar satsa, så finns vi på andra sidan. Vi tystar dina röster att du kanske inte klarar det, att ingen vill betala för dig ändå. Vi ger dig verktyg att nå kunder som värdesätter dig, som aldrig någonsin vill pruta eller ifrågasätta. Vi finns där, och vi hjälper dig att tro på dig själv.

Hur vill du minnas denna tiden i framtiden? Som året du vågade, eller året du sköt upp din dröm ytterligare ett år? ♥ 

FAQ

Medlemskap & betalning

Ingen bindningstid! Du kan gå ur när du vill. Om du vill gå ur fyller du bara i ett enkelt formulär senast dagen innan din nästa månadsbetalning, så avslutas ditt medlemskap utan problem. 

Din betalning dras automatiskt från ditt kort samma dag i månaden som du gjort köpet. Betalningarna är krypterade via Stripe som är ett av världens största och tryggaste betalningsföretag. 

Det går inte att betala ditt medlemskap med faktura. 

Vad händer om betalningen inte går igenom?

Om du inte har pengar på kortet kommer systemet kommer testa igen vid 3 tillfällen inom 7 dagar. Du får ett mail om betalningen inte gått igenom, och ett kvitto när det lyckats. 

Du får tillgång till den aktuella månad när du går med, och sedan nästkommande från 1a varje månad. Du får inte tillgång till nedladdningsbara avsnitt som släppts tidigare. Du får dock tillgång till kursbiblioteket med över 200 avsnitt att kika på så länge du är medlem.

Ja! Varje månad skickas ett kvitto till dig som du kan använda i din bokföring, priset anges inkl. 25% moms och är avdragsgillt för utbildning. 

Kurssida & support

Golden hour members är främst för dig som vill tjäna pengar på ditt fotograferande, oavsett omfattning. Du kan dock vara nybörjare nu, men med intentionen att börja ta betalt längre fram. Det finns dock material för att inspireras i redigering och foto också, men utifrån frågorna som oftast ställs i gruppen får du ut absolut mest om du vill tjäna pengar på ditt fotograferande, oavsett om det är något jobb då och då, eller heltid. 

I takt med att medlemmarna ökar, kommer vi erbjuda fler medlemsworkshops. I början kan det därför vara högt tryck på de datum som släpps, och platser släpps med först till kvarn. Har du fått en plats på en medlemsworkshop är det nya elever som har första tjing på nya datum. För liveträffar är det ingen begränsning på maxantal. 

Varje månad finns 4-5 livesändningar med nischade ämnen, där du får ställa frågor till Emelie. Hon finns även tillgänglig för frågor via inlägg i gruppen. Administratörer godkänner och svarar också på inlägg för att få en bra mix på innehåll. Om din fråga redan blivit svarad på hjälper de dig att hitta inlägget. 

Sista chansen att bli medlem!

Ingen bindningstid eller uppsägningstid!

MÅNADSBETALNING

575 kr

460 kr exkl. moms

HALVÅR (få 1 månad på köpet!)

2875 kr

2300 kr exkl. moms

Viktigt: Denna chans kan stänga utan förvarning när maxtaket är uppnått.