GOLDEN HOUR MEMBERS ÄR NU STÄNGT!

Sätt upp dig på väntelista nedan för att bli meddelad när vi öppnar igen: 

0
MEDLEMMAR JUST NU
0
interaktioner i Facebookgruppen varje månad

Antal gilla-markeringar, kommentarer och inlägg i snitt varje månad

0
kr skänkt via medlemskap och "Golden fund"

DETTA ÄR GOLDEN HOUR MEMBERS:

FÖR VEM ÄR MEDLEMSKAPET?

VILKA ÄR MEDLEMMAR?

MELLAN DELTID OCH PROFESSIONELL
56.9%
PROFESSIONELL FOTOGRAF
17.6%
HOBBYFOTOGRAF
15.7%
NYBÖRJARE
11.8%

EXEMPEL PÅ EN MÅNAD I GOLDEN HOUR MEMBERS 2.0:

maj 2020
MTOTFLS
27
28
29
30
1
Nytt material släpps
nyttmaterial
2
3
GOLDEN EDITS
foreefter
4
Månadens medlem utses
Fotokurser & fotoworkshops
5
6
LIVE Q&A
q&a2
7
8
Bonusmaterial Facebook
bonus5
9
10
11
BONUSMATERIAL FACEBOOK
bonus2
12
13
LIVE-FEEDBACK
Fotokurser & fotoworkshops
14
15
5% till välgörenhet
fund
16
17
18
BONUSMATERIAL Facebook
fb-grupp
19
20
21
LIVE Q&A
q&a
22
23
24
Medlemsworkshop
Fotokurser & fotoworkshops
25
26
TISDAGSTIPS
tisdagstips
27
LIVE-REDIGERING
foreefter
28
29
LIVE Q&A
q&a3
30
31
1
2
3
4
5
6
7

SÅ FUNKAR MEDLEMSKAPET:

NYTT KURSPAKET VARJE MÅNAD
Varje månad släpps ett nytt paket på kurssidan med 5 produkter, fyllt med videos/guider både för foto och marknadsföring. Detta material är nedladdningsbart för att spara för alltid. 

KURSBIBLIOTEK
Som medlem har du också fri tillgång till ett kursbibliotek med ”Masterclasses” inom Foto, Marknadsföring och Redigering/Arbetsflöde. 

FACEBOOKGRUPP
Unikt för Golden hour members är möjligheten att ställa obegränsat med frågor i vår grupp. Du kan få hjälp både via inlägg samt livesändningar som vi har en gång i veckan.

LIVETRÄFFAR
Vi planerar 8-10 liveträffar varje år som äger rum i Skåne, Stockholm och Sundsvall. Det är både medlemsworkshops och medlemsträffar där alla oavsett nivå är välkomna. 

Utöver detta har du som medlem unika rabatter till fem olika företag, får bonusmaterial i Facebookgruppen, feedback på sociala medier/hemsida och mycket, mycket mer. 

VAD MEDLEMSKAPET KOMMER GE DIG:

EXEMPEL PÅ MÅNADSMATERIAL:

En del av tidigare material finns tillgängligt under MASTERCLASSES. När du blir medlem i månadsskiftet får du tillgång till kommande månad. 

Här kan du se exempel på material som släppts tidigare. En del av materialet finns kvar på plattformen under ”Masterclasses” med tillgång så länge du är medlem. Månader du betalar för är alltid nedladdningsbara för att spara för alltid. 

VIDEO: Så får du avslappnade modeller

VIDEO: 6 nycklar i marknadsföring

GUIDE: Den stora kameraguiden

MALL: Prisguide

KALKYL: Räkna ut ditt unika pris här

BOKNINGSSIDA: Detta måste du ha med

KARTA: 28 dagar med sociala medier

Extra mycket material!

VIDEO: Motljusguide

VIDEO: Så använder du Pixieset

VIDEO: Best of Lightroom

VIDEO: Boosta dina bildfiler i Lightroom

VIDEO: Redigera porträtt i Photoshop

VIDEO: Detta är Call to actions

GUIDE: Jobba med influencers

GUIDE: Lilla SEO-guiden för fotografer

GUIDE: Fota för företag

GUIDE: Börja med emailutskick

GUIDE: Skapa en freebie

GUIDE: Tjäna pengar hemifrån

GUIDE: Marknadsföring för familj & barn

PHOTOSHOP: Essential collection (Actions)

GUIDE: Fota förlossning (gästlärare Anneli Holm)

VIDEO: Filma med systemkamera (gästlärare Elin Kero)

VIDEO: Redigera filmer i Premiere Pro (gästlärare Elin Kero)

GOLDEN CHALLENGE – mini-distanskurs 1 månad

Dina medlemsrabatter:

OM GRUNDAREN
EMELIE BERNBORG (f.d ohlsson)

Jag hade inga sparade pengar, ingen kunskap eller kurser att gå på, men jag visste att jag ÄLSKADE att fotografera och skulle göra vad som krävdes för att få jobba med det. 

Jag är 32, bor i Helsingborg i Skåne och har hjärtat i att hjälpa och inspirera andra att göra det de älskar. Jag har fotograferat b.la barn, företag, bröllop och gravida under mina år som heltidsfotograf, men är idag inriktad på gravidfotografering. Jag har min fina studio strax utanför Helsingborg där jag tar emot mina gravidkunder för klädprovning (jag har 60 olika plagg till utlåning). 

Jag är en crazy cat lady, älskar kladdkaka och tröttnar aldrig på Vitamin well. När jag var 17 år överlevde jag tsunamin i Thailand och förlorade min åriga lillasyster Paulina. Det formade mig som människa och gör att jag idag är tacksam för livet, målmedveten och gör allt jag kan för att hjälpa och inpirera andra att leva sina drömliv. I mars 2020 blev jag mamma för första gången till vår lilla Freya, och det blev ännu mer tydligt hur viktigt det är att jobba mindre och leva mer. Jag vet att livet är för kort för att inte göra det du drömmer om, och jag finns här för att peppa dig att aldrig nöja dig med ”lagom”. 

Med mig har jag dessa grymma tjejer i teamet: 

Johanna Glamsjö – Lightroom-guru
Johanna är en härlig norrlänning som fotograferar bröllop och gravida. Hon är en riktig fena på Lightroom, och hjälper dig gärna när du fastnat. Johanna är också workshopansvarig för våra workshops och hjälper dig på mailen. 

 Jennie Johansson – Hemside-expert
Jennie med världens härligaste skratt finns i Skåne, och hjälper dig med allt det där tekniska som kan få vilken ungdom som helst att få gråa hår… Jennie taggar du i gruppen när du fastnat med hemsida/domän/Wordpress/Elementor, och hon vägleder dig i rätt riktning. 

♥ Emma Appelgren & Amanda Ankarhem – moderatorer
Emma och Amanda ser till att alla frågor blir besvarade, och vägleder medlemmarna till material vid frågor. 

LANSERINGAR 2020
Utöver materialet som släpps månadsvis

Allt detta ingår när du är medlem!

"Tack snälla för din pepp och dina tips! ❤️ Jag känner mig genast lugnare faktiskt och inte så vilsen 🙏🏼 Du är helt oslagbar! "
- CAROLINE, MEDLEM I GOLDEN HOUR MEMBERS

Elementor - tillägg i WordPress
ÖVER 1000 KOMMENTARER som fått hjälp...

Hjälp med din hemsida

personlig hjälp i Facebookgruppen om du kör fast

Denna sida är byggd med WordPress och Elementor, ett väldigt enkelt ”Drag and drop” tillägg som hjälper dig att anpassa och skapa din hemsida på egen hand. Med ditt medlemskap ingår en grundkurs i Elementor och WordPress, så även du utan erfarenhet kan bygga en ny hemsida. Med i vår Facebookgrupp finns vår Hemside-expert Jennie, som ger dig obegränsad och personlig hjälp i gruppen om du kör fast. Detta kommer hjälpa dig spara otroligt mycket tid och pengar. 

INGÅR: +10 mallar för sidor som du kan ladda upp direkt och enkelt anpassa själv. 

0
kr skänkt via medlemskap och "Golden fund"
GIVE BACK ❤

Golden fund

5% av din prenumeration går till välgörenhet

Genom ditt medlemskap blir du också automatiskt månadsgivare till viktiga organisationer som gör världen lite bättre. Varje månad skänker Golden hour members 5% av alla intäkter till en organisation som cancerforskning, miljö, psykisk ohälsa eller hjälp för hemlösa djur. Vilken organisation vi skänker till röstar du som medlem fram i vår Facebookgrupp. 

Från start har vi skänkt totalt 67 075 kr till Barncancerfonden, Hjärtebarnsfonden, Min stora dag, Maskrosbarn. Ellas hjältar, Talita och WWF. 

MEDLEMSTRÄFFAR
Workshops, träffar och utlandsträffar

Som medlem i Golden hour members, ingår inbjudan till 8-10 träffar varje år. En gång om året blir du också inbjuden till en UTLANDSTRÄFF! Nästa resa är januari 2021 och destinationen är magiska ISLAND! 

 MEDLEMSTRÄFF
Obegränsat antal!
Sker två gånger per år i Skåne. Emelie bjuder in till en mysig dag med genomgångar, roliga uppgifter och mysigt häng. 
Medlemspris: 100 kr/person

MEDLEMSWORKSHOP
20 deltagare (5 i varje grupp)

Sker 6-8 gånger per år i Skåne (Emelie), Sundsvall och Stockholm (Johanna). Ni får lyxigt stylade gravid/bröllopsmodeller, vackra fotoplatser och guidning i fotoplatser, ljus och inställningar om du vill. 
Medlemspris: 500 kr/person

Under 2020 lanseras även PREMIUM WORKSHOPS som är lite längre, lyxigare med extra allt. Dessa ligger på från 1500 kr/person. 

♥ MEDLEMSTRÄFF UTOMLANDS
En gång per år bjuder vi in till en magisk destination där du får stylad fotografering, medlemsträff och mysigt häng med andra medlemmar. Nästa träff är januari 2021 på Island. 
Kostnad: Gratis, du står för resa/boende och vi ordnar träffen! 
Våra utlandsträffar klimatkompenseras via klimatkompensera.se

Våra träffar (förutom Island) är tillfälligt pausade pga Corona, och kommer senareläggas. 

FRÅGOR & SVAR

MEDLEMSKAP & BETALNING

Ingen bindningstid! Du kan gå ur när du vill. Om du vill gå ur fyller du bara i ett enkelt formulär senast dagen innan din nästa månadsbetalning, så avslutas ditt medlemskap utan problem. 

Din betalning dras automatiskt från ditt kort samma dag i månaden som du gjort köpet. Betalningarna är krypterade via Stripe som är ett av världens största och tryggaste betalningsföretag. 

Det går inte att betala ditt medlemskap med faktura. 

Vad händer om betalningen inte går igenom?

Om du inte har pengar på kortet kommer systemet kommer testa igen vid 3 tillfällen inom 7 dagar. Du får ett mail om betalningen inte gått igenom, och ett kvitto när det lyckats. 

Ja! Varje månad skickas ett kvitto till dig som du kan använda i din bokföring, priset anges inkl. 25% moms och är avdragsgillt för utbildning. 

KURSSIDA & SUPPORT

Golden hour members är främst för dig som vill tjäna pengar på ditt fotograferande, oavsett omfattning. Du kan dock vara nybörjare nu, men med intentionen att börja ta betalt längre fram. Det finns dock material för att inspireras i redigering och foto också, men utifrån frågorna som oftast ställs i gruppen får du ut absolut mest om du vill tjäna pengar på ditt fotograferande, oavsett om det är något jobb då och då, eller heltid. 

Nej, det är ett helt annat koncept där allt material som släpps månadsvis är nedladdningbart, och det läggs mycket fokus på att svara på frågor i Facebookgruppen och livesändningar. Vi anordnar också liveträffar och medlemsworkshops, och varje månad skänker vi 5% av alla prenumerationer till en välgörenhetsorganisation. Du behöver aldrig känna dig överväldigad då materialet är noga planerat för du ska kunna konsumera det snabbt och effektivt, och inte känna stress över att starta ”en hel kurs”. 

I takt med att medlemmarna ökar, kommer vi erbjuda fler medlemsworkshops. I början kan det därför vara högt tryck på de datum som släpps, och platser släpps med först till kvarn (du fyller i uppgifter och betalning på 500 kr). Har du fått en plats på en medlemsworkshop är det nya elever som har första tjing på nya datum. För liveträffar är det ingen begränsning på maxantal. 

Varje månad finns 4-5 livesändningar med nischade ämnen, där du får ställa frågor till Emelie. Hon finns även tillgänglig för frågor via inlägg i gruppen. Administratörer godkänner och svarar också på inlägg för att få en bra mix på innehåll. Om din fråga redan blivit svarad på hjälper de dig att hitta inlägget. 

Har du någon annan fråga? Maila info@goldenhourcourses.com så hjälper jag dig!

EXTRAMATERIAL MED DITT MEDLEMSKAP:

Som medlem i Golden hour members har du tillgång till extramaterial i form av MASTERCLASSES som ligger på din kurssida. Dessa går inte att ladda ner men du kan titta obegränsat så länge du är medlem: 

MARKNADSFÖRING

Här hittar du fördjupade avsnitt om att nå ut via sociala medier, få fler bokningar via din hemsida, nya strategier för dig som jobbat längre som fotograf, samarbeta med företag, hashtags och mycket, mycket mer! 

mulet

FOTOGRAFERING

Följ med bakom kulisserna på fotograferingar, lär dig mer om att posera modeller, scouta fotoplatser, fota i motljus, och gravid/bröllop/familjefotografering. Här blir du en tryggare fotograf och kan få ny inspiration oavsett nuvarande nivå. 

amanda-foreefter-kvadrat

REDIGERING & ARBETSFLÖDE

Tid = pengar! Därför finns massor av ingående tips på hur du snabbar upp ditt arbetsflöde, avtal, urval, redigering (både Photoshop, Lightroom och Premiere pro) och hur du skapar ett smidigt system för ditt flöde till kunderna. 

ALLT DETTA INGÅR NÄR DU GÅR MED NU:

Ingen uppsägningstid - gå ur när du vill!

DITT PRIS:

500 kr/månad

Månadsprenumeration utan bindning/uppsägningstid. 
400 kr exkl. moms

GOLDEN HOUR MEMBERS ÄR NU STÄNGT!

Sätt upp dig på väntelista nedan för att bli meddelad när vi öppnar igen: