KONTAKTFORMULÄR FÖR DIG SOM ÄR MEDLEM:

FRÅGOR & SVAR

MEDLEMSKAP & BETALNING

Med jämna mellanrum stängs platserna till medlemssidan, så vi kan fokusera allt på våra medlemmar i gruppen. På DENNA SIDA kan du signa upp för väntelistan om det inte är öppet. 

Ingen bindningstid! Du kan gå ur när du vill. Om du vill gå ur fyller du bara i ett enkelt formulär senast dagen innan din nästa månadsbetalning, så avslutas ditt medlemskap utan problem. 

Din betalning dras automatiskt från ditt kort samma dag i månaden som du gjort köpet. Betalningarna är krypterade via Stripe som är ett av världens största och tryggaste betalningsföretag, och du kan när du vill byta kort för din betalning genom att maila oss. 

Det går inte att betala ditt medlemskap med faktura. 

Vad händer om betalningen inte går igenom?

Om du inte har pengar på kortet kommer systemet kommer testa igen vid 3 tillfällen inom 7 dagar. Du får ett mail om betalningen inte gått igenom, och ett kvitto när det lyckats. 

Om betalningen inte gått igenom efter 7 dagar tas du bort från medlemssidan och kan inte se material eller Facebookgrupp. Du förlorar då dina bonusar du hade när du gick med från start, och får vänta tills sidan öppnar igen. 

Ja! Varje månad skickas ett kvitto till dig som du kan använda i din bokföring, priset anges inkl. 25% moms och är avdragsgillt för utbildning. 

KURSSIDA & UPPLÄGG

Golden hour members är anpassad för att passa dig som är nybörjare liksom dig som är professionell fotograf och jobbar heltid. Genom de 3 stora kurspaketen kan nybörjare ta sig igenom grunderna och fotografering i egen takt, och sedan utöka till marknadsföring längre fram.

Avsnitten som släpps varje månad är anpassade för att tilltala alla nivåer, men kanske främst till dig som har som mål att ta jobb som fotograf, eller redan har en verksamhet. 

Exempel:
Decembers material innehåller både objektivguide (perfekt för dig som är nyare) och en Hashtagguide (perfekt för dig som vill gå in djupare på marknadsföring). 

Nej. Detta är Emelie’s egna medlemssida och har inget sammanhang med andra medlemssidor. 

Svenska Fotoportalen var Emelies tidigare sida som avslutades i november 2019 som hon drev med en annan kursledare. Sidan stängde då majoriteten av elever som gick ur upplevde att de inte hann med materialet (över 30 kurser…) och kände sig stressade, varpå Emelie valde att starta en ny sida med annat koncept. 

I takt med att medlemmarna ökar, kommer vi erbjuda fler medlemsworkshops. I början kan det därför vara högt tryck på de datum som släpps, och platser släpps med först till kvarn (du fyller i uppgifter och betalning på 500 kr). Har du fått en plats på en medlemsworkshop är det nya elever som har första tjing på nya datum. För liveträffar är det ingen begränsning på maxantal. 

HJÄLP & SUPPORT

Varje månad finns 3 livesändningar med nischade ämnen, där du får ställa frågor till Emelie. Hon finns även tillgänglig för frågor via inlägg i gruppen i mån av tid. Administratörer godkänner och svarar också på inlägg för att få en bra mix på innehåll. Om din fråga redan blivit svarad på hjälper de dig att hitta inlägget. 

Allt material är förberett 3 månader i förväg och laddas upp i tid oavsett när vår dotter bestämmer sig att kika ut (hon är beräknad 29 februari!). En månad från att hon kommer har jag inga livesändningar, däremot får ni dubbelt med avsnitt och extra hjälp av våra duktiga tjejer via inlägg i gruppen. Då jag och min man delar på ledigheten från start (han är dessutom hemma på heltid i 2 månader) kommer livesändningarna köra igång igen efter första månaden när hon kommit.