Bara nu:

Vi öppnar för ett fåtal nya medlemmar!

Känner du dig ibland ensam på din resa som fotograf? Välkommen till Golden hour members, en plattform där du får stöd och vägledning inom fotografering och marknadsföring.

Spela videoklipp

Vad är Golden hour members?

Jag har ofta känt mig ensam som fotograf

Bland missnöjda kunder, långa redigeringstimmar och rekande av fotoplatser, har det ibland känts ensamt. Jag saknade någon att bolla fotoplatser med, att dela vinsten vid en stor försäljning, eller ångesten över att det var tomt i mailboxen. 

Jag skapade en plattform som jag själv behövt, en trygg gemenskap med inspirationskickar, fri support, events och härliga resor. Resultatet blev Golden hour members, där närmre 500 fotografer samlats. 

Vi har lyckats skapa en unik plats på internet, där du kan vara sårbar och ställa ”dumma” frågor. Där nybörjare, hobbyfotografer och professionella fotografer samlas, med samma önskan att utvecklas på sin egen resa. 

Välkommen in i värmen, du kommer känna dig som hemma direkt! 

/Emelie Bernborg (f.d Ohlsson)

"Jag vill aldrig gå ur!"

”Jag har i flera år fotograferat, och tänkt jag borde göra något mer seriöst av det och inte bara ta 850:-/fotosession. Jag vet ju att det är värt så mycket mer. Att vara medlem i Golden hour members har verkligen kickstartat mig och boostat mig att: ta mer betalat (jag är värd det), marknadsföring (jag trodde jag hade koll, men ack så fel jag hade). Aldrig har jag ångrat att jag blev medlem, tyckte först att månadskostnaden var lite mycket, men skulle prova…nu vill jag ALDRIG gå ur den här medlemskapet!

- Therese Fredriksson, medlem

Tänk dig en dag där du har koll på allt, du känner dig lugn och inspirerad, och får stöd och pepp från likasinnade....

DETTA GER MEDLEMSKAPET:

Vill du bli inspirerad och få fler fotokunder?

Viktigt: Denna chans kan stänga utan förvarning när maxtaket är uppnått.

Pris, antal platser och vad som ingår kan alltid förändras till nästa öppning. När du är medlem låser du ditt medlemskap och inget förändras under tiden. 

Ett unikt medlemskap för företagande, fotografering och att tro på dig själv. 

Fina ord från våra medlemmar

VARJE MÅNAD:

5 nedladdningsbara avsnitt

Varje månad får du en inspirationsboost med våra 5 månadsavsnitt! Du får spännande intervjuer, behind the scenes, videos, redigeringstips, sociala medier, hemsidetips, mallar eller guider. Du riskerar aldrig att missa något, eftersom du får ladda ner och spara för alltid! Perfekt för dig som vill titta när det passar dig, men inte slänga pengarna i sjön om du inte varit inloggad på ett tag.

VARJE VECKA

Livesändning

För att aldrig tappa motivationen får du livesändning varje vecka i Golden hour members. Det är liveredigering i Photoshop/Lightroom, livefotografering, Q&A, live-feedback och gruppmöten. Alla sändningar går i repris om du vill titta i efterhand. 

varje vardag

support och personlig hjälp

Unikt med Golden hour members är möjligheten att få snabb hjälp. Varje vardag svarar Emelie och administratörerna på frågor, så du aldrig behöver vänta länge på ditt svar. Du kan också få personlig hjälp med feedback på hemsida, sociala medier och texter, under någon av våra Live-feedback sändningar. 

FLERA GÅNGER PER ÅR

träffar & distanskurser

8-10 gånger per år anordnar vi fysiska workshops med modeller, vacker styling och magiska blommor. Dessa workshops är bara för medlemmar, och kostar endast 600 kr/person.

Vi har workshops i Skåne, Göteborg, Linköping, Stockholm och Sundsvall.  

DETTA INGÅR OCKSÅ:

personlig hjälp att bygga din hemsida

Inkluderat i ditt medlemskap är grundkurs i att bygga hemsida (WordPress & Elementor) och mallar att använda fritt. Som om det inte vore nog, får du även personlig support i Facebookgruppen av vår expert Jennie. Det ger en enorm trygghet, som också sparar dig tusentals kronor i att du gör det själv. 

Är du redo att joina oss?

Ingen bindningstid eller uppsägningstid!

MÅNADSBETALNING

600 kr

480 kr exkl. moms

HALVÅR (få 1 månad på köpet!)

3000 kr

2400 kr exkl. moms

2021 lanserades nya GOLDEN HOUR MEMBERS!

Den 1 januari 2021 lanserades nya Golden hour members, där du får nischade kategorier, "quick-wins" , listor och kartor och mängder med inspiration för företagande och fotografering.

ALLT DETTA INGÅR I NYA KURSSIDAN:

01

REStart - fler kunder 2021

En serie på 12 månader med nytänkande, nischade och djupgående ämnen för att få in fler kunder under 2021. Denna guide är helt unik med avancerade marknadsföringsstrategier, som jag själv gått utbildning i under 2020. 

VÄRDE 3000 KR

golden challenge

Golden challenge är vår egna distanskurs som kör två gånger per år! Du får veckovisa uppgifter för att utvecklas som fotograf och företagare, och blir påhejad av övriga medlemmar i vår låsta grupp. Detta är ett perfekt sätt att bli motiverad och ladda för våren. 

VÄRDE 2000 KR

02

03

nya kursbiblioteket

10 st. nischade kategorier med korta, inspirerande och roliga avsnitt. Här hittar du direkt vad du behöver för att utvecklas, och kan enkelt bläddra bland över 200 avsnitt. 

VÄRDE ÖVER 10 000 KR

medlemsträff på gotland

Våren 2022 samlas Golden hour members på Gotland! Vi bjussar på en mysig medlemsträff i vackra miljöer, och du har möjlighet att boka en workshop bland raukarna (800 kr/person). 

MEDLEMSTRÄFF VÄRDE 1000 KR

04

Nya features

Vi släpper också en mängd nya funktioner på kurssidan, lyssna bara på detta: 

05

spara allt, missa inget!

Släng inga pengar i sjön i Golden hour members

Jag blir alltid lika irriterad när jag missat använda ett medlemskap pga tidsbrist, där pengarna bara tickar iväg. För även om jag verkligen VILL lägga tid på den där sidan jag signat upp på, så ser veckorna olika ut, speciellt om du har barn. 

Därför var det viktigt för mig att alla nedladdningsbara månader som du betalar för, sparas på ditt konto.

Även om du inte hunnit med en månad, kan du logga in på kurssidan och ladda ner materialet så det kan användas när du har möjlighet. 

Under varje månad hittar du även livesändningar som ägt rum den månaden, och kan ladda ner både video och ljudfil, så du kan använda materialet så som det passar dig bäst. 

Visste du att vi utöver detta också skickar ut ”Veckans sammanfattning” varje fredag, så du snabbt kan få inspiration och pepp om du missat kika i Facebookgruppen? Med andra ord, vi vet hur det är att ha lite tid, och vi hjälper dig få ut det mesta av ditt medlemskap oavsett om du har 5 minuter eller 5 timmar över.

Viktigt: Denna chans kan stänga utan förvarning när maxtaket är uppnått.

Golden hour members har ingen uppsägningstid

Vi värnar otroligt mycket om varenda medlem, och har gjort det enkelt att gå ur när det inte längre passar för dig. Du har ingen bindningstid eller uppsägningstid som medlem i Golden hour members. 

Visste du att vi har kvar närmre 300 medlemmar som gick med från start för ett år sedan? Vi har med andra ord inte släppt in så många nya under året, då det varit närmast fullbokat hela tiden. Detta är vi väldigt stolta över, då vi vill skapa en trygg plats där du kan utvecklas över tid. 

Viktigt: Denna chans kan stänga utan förvarning när maxtaket är uppnått.

Vill du bli en av våra nya medlemmar?

Ingen bindningstid eller uppsägningstid!

MÅNADSBETALNING

600 kr

480 kr exkl. moms

HALVÅR (få 1 månad på köpet!)

3000 kr

2400 kr exkl. moms

frida-snofotografering

"Jag lär mig nya saker varje dag!"

”Jag är så glad att jag gick med i medlemssidan! Jag lär mig nya saker varje dag och får råd och stöttning så fort jag behöver. Utan tvekan en investering som jag värdesätter, som utvecklar mig och jag uppskattar all tid och engagemang som läggs på oss medlemmar. Rekommenderar Golden Hour Members starkt 🙌🏻❤️

- Johanna Ekstrand Jarl, medlem

Team Golden hour members

Förutom mig själv, har vi grymma administratörer/experter, som hjälper dig att utvecklas i gruppen! 

Johanna Glamsjö – specialiserad i Lightroom, bröllop och gravidfotografering. 
Jennie Johansson – hjälper dig med alla frågor kring hemsida, domän och Elementor. Det ingår fri support till hemsida i vår grupp! 
Josef Runsten Meurling – vår filmexpert som hjälper dig med frågor kring att filma och videoredigering. 

Nadia Deland Blomberg – specialiserad i Lightroom och gravidfotografering. 

Hanna Keiser – specialiserad i studio, bildvisning och gravid/barn/bröllop. 
Anna Ejemo – specialiserad i lifestyle, barn och familj.
Suzanna K Osberg – specialiserad i nyfödd och studio. 
Hanna Karlsson – vår ekonomiexpert som hjälper dig kring starta eget och bokföring. 

Sedan har vi våra grymma moderatorer Emma Milosson, Amanda Ankarhem, Mirjam Andersen och Emma Appelgren, som ser till att du får svar på dina frågor, och vägleder dig till trådar. 

 
En av våra medlemmar, Viktoria Olsson @goldenweddingstories

passar medlemskapet dig?

Du passar in i vårt gäng om du:

Fina ord från våra medlemmar

Har du också tänkt "När tajmingen är rätt ska jag satsa på mitt fotograferande"?

Jag brukade också tänka så. 

Jag gick och väntade på någon magisk känsla, som skulle berätta att det var rätt tajming. Jag trodde att oron var min magkänsla att vänta, det är inte riktigt rätt tid, inte nu. 

Efter lång tid insåg jag att den där känslan aldrig kommer.
Jag måste våga hoppa och satsa. 

Det finns en anledning till uttrycket ”utanför din comfort-zone”, det är en grej. Din hjärna vill helst inte göra nya saker, den gillar att lunka på i samma banor som innan. Så för att du ska komma någonstans där du inte varit, måste du också göra saker du inte gjort innan. 

När du bestämt dig, och vågar satsa, så finns vi på andra sidan. Vi tystar dina röster att du kanske inte klarar det, att ingen vill betala för dig ändå. Vi ger dig verktyg att nå kunder som värdesätter dig, som aldrig någonsin vill pruta eller ifrågasätta. Vi finns där, och vi hjälper dig att tro på dig själv.

Hur vill du minnas denna tiden i framtiden? Som året du vågade, eller året du sköt upp din dröm ytterligare ett år? ♥ 

FAQ

Medlemskap & betalning

Ingen bindningstid! Du kan gå ur när du vill. Om du vill gå ur fyller du bara i ett enkelt formulär senast dagen innan din nästa månadsbetalning, så avslutas ditt medlemskap utan problem. 

Din betalning dras automatiskt från ditt kort samma dag i månaden som du gjort köpet. Betalningarna är krypterade via Stripe som är ett av världens största och tryggaste betalningsföretag. 

Vad händer om betalningen inte går igenom?

Om du inte har pengar på kortet kommer systemet kommer testa igen vid 3 tillfällen inom 7 dagar. Du får ett mail om betalningen inte gått igenom, och ett kvitto när det lyckats. 

Du får tillgång till den aktuella månad när du går med, och sedan nästkommande från 1a varje månad. Du får inte tillgång till nedladdningsbara avsnitt som släppts tidigare. Du får dock tillgång till kursbiblioteket med över 200 avsnitt att kika på så länge du är medlem.

Ja! Varje månad skickas ett kvitto till dig som du kan använda i din bokföring, priset anges inkl. 25% moms och är avdragsgillt för utbildning. 

Kurssida & support

Golden hour members är främst för dig som vill tjäna pengar på ditt fotograferande, oavsett omfattning. Du kan dock vara nybörjare nu, men med intentionen att börja ta betalt längre fram. Det finns dock material för att inspireras i redigering och foto också, men utifrån frågorna som oftast ställs i gruppen får du ut absolut mest om du vill tjäna pengar på ditt fotograferande, oavsett om det är något jobb då och då, eller heltid. 

Vi skickar ut mail och inlägg i gruppen när det närmar sig släpp. De flesta gångerna har vi möjlighet att utöka till extra datum om det är många intresserade. 

Varje månad finns 5-6 livesändningar med nischade ämnen, där du får ställa frågor till Emelie. Hon finns även tillgänglig för frågor via inlägg i gruppen. Administratörer godkänner och svarar också på inlägg för att få en bra mix på innehåll. Om din fråga redan blivit svarad på hjälper de dig att hitta inlägget. 

Tvekar du fortfarande?

Detta säger våra medlemmar till dig:

Sista chansen att bli medlem!

Ingen bindningstid eller uppsägningstid!

MÅNADSBETALNING

600 kr

480 kr exkl. moms

HALVÅR (få 1 månad på köpet!)

3000 kr

2400 kr exkl. moms

Viktigt: Denna chans kan stänga utan förvarning när maxtaket är uppnått.