Golden hour members är nu STÄNGD för nya medlemmar – preliminär öppning igen är tidig vår 2020. Sätt upp dig på väntelistan nedan för att få mail först av alla när vi ska äppna: 

DETTA ÄR GOLDEN HOUR MEMBERS:

NYTT MATERIAL VARJE MÅNAD

Varje månad lanseras nytt material på din kurssida,  DÄR 90% är nedladdningsbart! Varje månad innehåller Inspirerande guider, ljudavsnitt, videos och nedladdningsbara resurser som passar både för nybörjare, hobby och heltidsfotografer. 

Allt material är nyinspelat för Golden hour members. 

COMMUNITY & LIVETRÄFFAR

I vår låsta Facebookgrupp kan du ställa frågor när du vill, och du får tillgång till livesändningar varannan vecka för mer fördjupade frågor, bakom kulisserna sändningar, liveredigering eller feedback. Varje kvartal finns medlemsträff eller medlemsworkshop att delta på i Skåne, Stockholm eller Sundsvall. 

emeliebernborg-goldenhourmembers.jpg

MEDLEMSFÖRMÅNER

Som medlem i Golden hour members får du 10-44% rabatt på några av de mest populära fotoföretagen (läs mer om dem längre ner!), det släpps även nya 2020. 

Varje månad skänks också 5% av din prenumeration till välgörenhet (vi röstar fram vilken i gruppen varje månad). 

Som medlem har du alltid första tjing på alla sändningar och nyheter, och blir dessutom inbjuden på en utlandsträff en gång per år…

HUR ÄR MEDLEMSSIDAN UPPDELAD I INNEHÅLL?​

FÅ IN FOTOJOBB / MARKNADSFÖRING
40%
FOTOGRAFERING & REDIGERING
30%
SOCIALA MEDIER & HEMSIDA
20%
MOTIVATION & INSPIRATION
10%
KRÅNGLIGA TEKNIKTERMER
0%

DEN PERFEKTA MIXEN

Jag tror inte på att bara utvecklas inom marknadsföringsstrategier, eller enbart lära dig nya redigeringsknep. Det är mixen med att utvecklas både som fotograf och företagare som gör det roligt och inspirerande, oavsett om ditt mål är att jobba som hobbyfotograf ibland, eller utveckla ditt heltidsföretag.

HAR DU OCKSÅ PROBLEM MED TID?

Det är lite pinsamt att erkänna, men jag har själv investerat i onlinekurser och medlemskap under 2019, som jag inte ens utnyttjat en femtedel av… Jag blir SÅ peppad när jag ser nya kurser, köper BUMS och glömmer bort att jag har ett liv också (typ), och så ligger det där och tickar på det dåliga samvetet. 

När jag skapade Golden hour members var det helt utifrån detta. Jag ville inte skapa en plattform som ger dig dåligt samvete och får dig att känna dig stressad. Jag ville skapa något som går att utnyttja tillsammans med ditt vanliga liv. Därför är allt material i Golden hour members anpassat till vad jag kallar ”on-the-go pepp”, där det går snabbt och enkelt att lära sig nya saker. Det kan vara pdf guider du kan ladda ner till telefonen och läsa på tjotta, eller ljudfiler du kan lyssna på när du lagar mat. 

medlemsworkshop
emeliebernborg_malin-wega10webb

FÖR VEM ÄR GOLDEN HOUR MEMBERS?

HIGHLIGHT

Medlemsrabatter

Som medlem i GOLDEN HOUR MEMBERS har du exklusiva rabatter till några av storfavoriterna hos fotografer: 

Håll pekaren över bilden för att se vilket företag som gömmer sig bakom… 

Golden hour members dream team:

Jag kan mycket, men inte allt. Därför har jag samlat ett dreamteam med duktiga tjejer som kommer hjälpa dig tillsammans med mig i vår Facebookgrupp. Under 2020 kommer även gästlärare bjudas in för att delta med inspirerande kunskap till vårt månadsmaterial. 

EMELIE BERNBORG (f.d ohlsson)

GRUNDARE & KURSLEDARE

0
ÅR PÅ HELTID
0
utbildade fotografer

Jag hade inga sparade pengar, ingen kunskap eller kurser att gå på, men jag visste att jag ÄLSKADE att fotografera och skulle göra vad som krävdes för att få jobba med det. 

Jag är 32, bor i Helsingborg i Skåne och har hjärtat i att hjälpa och inspirera andra att göra det de älskar. Jag har fotograferat b.la barn, företag, bröllop och gravida under mina år som heltidsfotograf, men är idag inriktad på gravidfotografering. Jag har min fina studio strax utanför Helsingborg där jag tar emot mina gravidkunder för klädprovning (jag har 60 olika plagg till utlåning 🙈). 

Jag är en crazy cat lady, älskar kladdkaka och tröttnar aldrig på Vitamin well. När jag var 17 år överlevde jag tsunamin i Thailand och förlorade min åriga lillasyster Paulina. Det formade mig som människa och gör att jag idag är tacksam för livet, målmedveten och gör allt jag kan för att hjälpa och inpirera andra att leva sina drömliv. Jag vet att livet är för kort för att inte göra det du drömmer om, och jag finns här för att peppa dig att aldrig nöja dig med ”lagom”. 

VIKTORIA OLSSON

MEDLEMSASSISTENT

Viktoria är solstrålen med det starka varumärket i bröllopsfotografering. Hon finns med i gruppen från årsskiftet för att hjälpa dig, och svarar även på frågor på mailen om du behöver någon hjälp med kurssida/betalning. 

Johanna Glamsjö

LIGHTROOM-GURU

Johanna är en härlig norrlänning som fotograferar bröllop och gravida. Hon är en riktig fena på Lightroom, och hjälper dig gärna när du fastnat. Johanna är också workshopansvarig för våra workshops i Sundsvall med start våren 2020. 

jennie2.jpg

JENNIE JOHANSSON

HEMSIDE-EXPERT

Jennie med världens härligaste skratt finns i Skåne, och hjälper dig med allt det där tekniska som kan få vilken ungdom som helst att få gråa hår… Jennie taggar du i gruppen när du fastnat med hemsida/domän/Wordpress/Elementor, och hon vägleder dig i rätt riktning. 

EN GÅNG PER ÅR:

Utlandsträff

BARA FÖR DIG SOM MEDLEM - INBJUDAN TILL HELDAG UTANFÖR SVERIGE

Nästa vinter bjuds du som medlem in till THE LAND OF FIRE AND ICE – ISLAND! 

Under en heldag arrangerar Golden hour members stylade fotograferingar, mysigt häng i en stuga och möjligheten att få uppleva magiska Island under vintern. 

Denna träff ingår i ditt medlemskap, och du ordnar bara resa/boende själv (väldigt billigt under vintern!). I gruppen kan ni som åker organisera transport ihop från flygplatsen, vår träff äger rum bara en timme från Keflaviks flygplats i ett magiskt vinterlandskap. 

INGÅR: 
Islandsguide från Emelie med tips på härliga sevärdheter, mysiga boenden och bra restauranger. 

blue lagoon iceland
GIVE BACK ❤

Golden fund

5% av din prenumeration går till välgörenhet

Genom ditt medlemskap blir du också automatiskt månadsgivare till viktiga organisationer som gör världen lite bättre. Varje månad skänker Golden hour members 5% av alla intäkter till en organisation som cancerforskning, miljö, psykisk ohälsa eller hjälp för hemlösa djur. Vilken organisation vi skänker till röstar du som medlem fram i vår Facebookgrupp. 

Ett sätt att hjälpa dig själv samtidigt som du hjälper andra. 

FRÅGOR & SVAR

MEDLEMSKAP & BETALNING

Ingen bindningstid! Du kan gå ur när du vill. Om du vill gå ur fyller du bara i ett enkelt formulär senast dagen innan din nästa månadsbetalning, så avslutas ditt medlemskap utan problem. 

Din betalning dras automatiskt från ditt kort samma dag i månaden som du gjort köpet. Betalningarna är krypterade via Stripe som är ett av världens största och tryggaste betalningsföretag. 

Det går inte att betala ditt medlemskap med faktura. 

Vad händer om betalningen inte går igenom?

Om du inte har pengar på kortet kommer systemet kommer testa igen vid 3 tillfällen inom 7 dagar. Du får ett mail om betalningen inte gått igenom, och ett kvitto när det lyckats. 

Om betalningen inte gått igenom efter 7 dagar tas du bort från medlemssidan och kan inte se material eller Facebookgrupp. Du förlorar då dina bonusar du hade när du gick med från start, och får vänta tills sidan öppnar igen. 

Ja! Varje månad skickas ett kvitto till dig som du kan använda i din bokföring, priset anges inkl. 25% moms och är avdragsgillt för utbildning. 

KURSSIDA & UPPLÄGG

Golden hour members är anpassad för att passa dig som är nybörjare liksom dig som är professionell fotograf och jobbar heltid. Genom de 3 stora kurspaketen kan nybörjare ta sig igenom grunderna och fotografering i egen takt, och sedan utöka till marknadsföring längre fram. Varje månad släpps blandat material för nybörjare, hobby och heltidsfotograf. 

Nej. Detta är Emelie’s egna medlemssida och har inget sammanhang med andra medlemssidor. 

Svenska Fotoportalen var Emelies tidigare sida som avslutades i november 2019 som hon drev med en annan kursledare. Sidan stängde då majoriteten av elever som gick ur upplevde att de inte hann med materialet (över 30 kurser…) och kände sig stressade, varpå Emelie valde att starta en ny sida med annat koncept. 

I takt med att medlemmarna ökar, kommer vi erbjuda fler medlemsworkshops. I början kan det därför vara högt tryck på de datum som släpps, och platser släpps med först till kvarn (du fyller i uppgifter och betalning på 500 kr). Har du fått en plats på en medlemsworkshop är det nya elever som har första tjing på nya datum. För liveträffar är det ingen begränsning på maxantal. 

HJÄLP & SUPPORT

Varje månad finns 2 livesändningar med nischade ämnen, där du får ställa frågor till Emelie. Hon finns även tillgänglig för frågor via inlägg i gruppen i mån av tid. Administratörer godkänner och svarar också på inlägg för att få en bra mix på innehåll. Om din fråga redan blivit svarad på hjälper de dig att hitta inlägget. 

Allt material är förberett i förväg och laddas upp i tid oavsett när vår dotter bestämmer sig att kika ut (hon är beräknad 29 februari!). En månad från att hon kommer har jag inga livesändningar, däremot får ni dubbelt med avsnitt och extra hjälp av våra duktiga tjejer via inlägg i gruppen. Då jag och min man delar på ledigheten från start (han är dessutom hemma på heltid i 2 månader) kommer livesändningarna köra igång igen efter första månaden när hon kommit.