MEDLEMSSUPPORT

SÅHÄR FUNKAR GOLDEN HOUR MEMBERS

NÄR DU BLIR MEDLEM

Direkt efter du signat upp på din prenumeration, får du inloggning till din kurssida. Där hittar du dina tre kurspaket som du har tillgång till så länge du är medlem, samt vår medlemsportal GOLDEN HOUR MEMBERS. Där hittar du månadens material, alla rabatter, kommande träffar, länkar och extramaterial som alltid finns tillgängligt. 

Du får också tillgång till vår låsta Facebookgrupp, vårt låsta Instagram-konto och inbjudan till alla kommande events. 

attgora-ghm.jpg

VARJE MÅNAD

Den 1a varje månad släpps nytt material i medlemsportalen på din kursinloggning. Där är aktuellt material från säsongen, helt nyskapat för att hjälpa dig effektivt utan att göra dig överväldigad. Månadens material sparas i 2 månader, och ersätts sedan av kommande säsonger. Guider och ljudklipp kan alltid laddas ner och sparas, videos är tillgängliga i biblioteket. 

Den 1a släpps också månadens 2 livesändningar, så du kan planera kalendern för att få fördjupad hjälp av Emelie live. 

VARJE KVARTAL

Fyra gånger om året finns en liveträff (föreläsning) eller medlemsworkshop (stylad fotografering) tillgänglig. För liveträffar finns inget begränsat antal, för medlemsworkshop är det max 20 elever. Under 2020 är målet att öka antalet medlemsworkshops. 

En liveträff kostar 100 kr inkl. goodiebag. Medlemsworkshop kostar 500 kr och då ingår ALLT från fika till styling och blommor. Dessa summor skyddar oss från sena avbokningar och gör det möjligt att anordna lyxiga träffar för dig som medlem.

FRÅGOR & SVAR

MEDLEMSKAP & BETALNING

Ingen bindningstid! Du kan gå ur när du vill. Om du vill gå ur fyller du bara i ett enkelt formulär senast dagen innan din nästa månadsbetalning, så avslutas ditt medlemskap utan problem. 

Använd formuläret nedan för att avsluta ditt medlemskap. 

Din betalning dras automatiskt från ditt kort samma dag i månaden som du gjort köpet. Betalningarna är krypterade via Stripe som är ett av världens största och tryggaste betalningsföretag, och du kan när du vill byta kort för din betalning genom att maila oss. 

Det går inte att betala ditt medlemskap med faktura.  

Om du inte har pengar på kortet kommer systemet kommer testa igen vid 3 tillfällen inom 7 dagar. Du får ett mail om betalningen inte gått igenom, och ett kvitto när det lyckats. 

Om betalningen inte gått igenom efter 7 dagar tas du bort från medlemssidan och kan inte se material eller Facebookgrupp. Du förlorar då dina bonusar du hade när du gick med från start, och får vänta tills sidan öppnar igen.

Ja! Varje månad skickas ett kvitto till dig som du kan använda i din bokföring, priset anges inkl. 25% moms och är avdragsgillt för utbildning. Saknar du ett kvitto? Maila oss på medlem@goldenhourcourses.com och ange vilken period du saknar, samt vilken emailadress du använt för ditt köp.

Tyvärr inte. Medlemskapet är enbart tillgänglig via kortbetalning varje månad, eller halvårsvis. 

Vanligtvis går det inte att pausa medlemskapet, men vi vill självklart hjälpa dig vid t.ex. allvarlig sjukdom eller familjekris. Du kan då få frysa ditt medlemskap i upp till 1 månad vid 1 tillfälle under ditt medlemskap. Maila oss på medlem@goldenhourmembers.com så hjälper vi dig!

Varje månad är tillgänglig i 3 månader, och majoriteten av avsnitten är nedladdningsbara så du kan spara för alltid. Missar du någon månad finns dessvärre ingen möjlighet att gå tillbaka, utan du ansvarar själv för att ta del av materialet inom 3 månader. Ditt kursbibliotek är alltid tillgängligt och förändras inte. 

GOLDEN HOUR MEMBERS – Medlemsvillkor
Uppdaterad 21 November 2019

Golden hour members är en månadsprenumeration där du mot månadsbetalning får tillgång till en digital plattform med video, guider, texter och audio. Medlemskapet är utan uppsägningstid, och du kan när du vill säga upp ditt medlemskap genom att fylla i formuläret på goldenhourmembers.com/medlemskap.

KURSMATERIAL
Varje månad publiceras nytt material som är anpassat för nuvarande säsong. Detta material finns på sidan i 2 månader, och ersätts sedan med nytt material kontinuerligt. En del av materialet finns alltid tillgängligt, och en del ersätts av nytt för nuvarande säsong. Det åligger medlemmens eget ansvar att ta del av och ladda ner tillgängligt material innan det går ut efter 60 dagar, vid förhinder/sjukdom ersätter inte Golden hour members ej utnyttjad inloggningstid.

ÅNGERRÄTT
Då medlemssidan utger digitala produkter med nedladdning direkt efter ditt köp, kan inte ångerrätten tillämpas på ditt medlemsskap.

LAGRING AV UPPGIFTER
Dina betalningsuppgifter sparas inte i våra system, utan krypteras via betalsidan Stripe som är en av världens största och tryggaste betalningsleverantörer. Dina medlemsuppgifter (email, adress) lagras endast i syfte att ge dig information kring ditt medlemskap. Genom att fylla i formulär och betala avgift godkänner du hanteringen av dina personuppgifter.

ÅLDERSGRÄNS
Enligt lag behöver du vara 18 år för att teckna ett medlemskap online. Är du under 18 år behöver dina föräldrar stå på medlemskapet, men du kan använda din egen mailadress.

BETALNING
Din betalning dras samma dag som du registrerar dig följande månader. Vid utebliven betalning testar systemet att dra igen med ett par dagars mellanrum tills betalningen går igenom, samt skickar ut ett mail till dig. Ingen extra avgift tillkommer vid dessa försök. Om betalning inte registrerats på 7 dagar inaktiveras ditt medlemskap och tillgång till kurssidan och du får gå med vid nästa öppning till aktuella bokningsvillkor.

TEKNISKA PROBLEM
Kurssidan ombesörjs av plattformen Kajabi, en stor och snabb plattform för onlineutbildningar. Vid driftstörningar hos Kajabi kompenseras du med extra inloggningstid utan kostnad, ingen ekonomisk kompensation utgår. Medlemmen ansvarar för att ha uppdaterade drivrutiner på dator och webbläsare för bästa upplevelse, Golden hour members ansvarar inte för enskilda tekniska problem, men ger support med tips på lösningar vid t.ex problem av nedladdning.

PLATTFORM
Om Golden hour members stänger, meddelas medlemmar senast 3 månader innan via email. 

SPRIDNING AV MATERIAL
Medlemmen har rätt att ladda ner nedladdningsbart material och använda fritt för privat bruk. Detta material får inte på något sätt spridas vidare eller användas som utbildningsmaterial.

SUPPORT
För teknik/betalningsfrågor får du hjälp genom att maila medlem@goldenhourmembers.com. Har du övriga frågor kring innehåll är du varmt välkommen att ställa frågorna i vår gemensamma Facebookgrupp. Inläggen godkänns av en administratör för att få bra mix av innehåll, och du hänvisas alltid till ett inlägg om frågan besvarats innan. Frågor besvaras endast under livesändning eller kommentarer i gruppen, inget via PM. Emelie och administratörerna svarar på frågor helgfria vardagar mellan 9-17, räkna med 1-2 dagar i svarstid.

FEBRUARI/MARS 2020
I slutet av februari är Emelies dotter beräknad att födas. En månad från födseln har Emelie inga livesändningar i gruppen, däremot läggs dubbelt så mycket material in den månaden. Frågor besvaras som vanligt i gruppen och efter en månad är sändningarna tillbaka som vanligt.

VILLKOR
Dessa villkor gäller tillsvidare. Golden hour members har rätt att ändra dessa villkor utan godkännande i förväg, du blir meddelad senast 1 månad innan ändringarna träder i kraft.

KURSSIDA & UPPLÄGG

I takt med att medlemmarna ökar, kommer vi erbjuda fler medlemsworkshops. I början kan det därför vara högt tryck på de datum som släpps, och platser släpps med först till kvarn (du fyller i uppgifter och betalning på 500 kr). Har du fått en plats på en medlemsworkshop är det nya elever som har första tjing på nya datum. För liveträffar är det ingen begränsning på maxantal. 

HJÄLP & SUPPORT

Varje månad finns 3 livesändningar med nischade ämnen, där du får ställa frågor till Emelie. Hon finns även tillgänglig för frågor via inlägg i gruppen i mån av tid. Administratörer godkänner och svarar också på inlägg för att få en bra mix på innehåll. Om din fråga redan blivit svarad på hjälper de dig att hitta inlägget. 

Allt material är förberett 3 månader i förväg och laddas upp i tid oavsett när vår dotter bestämmer sig att kika ut (hon är beräknad 29 februari!). En månad från att hon kommer har jag inga livesändningar, däremot får ni dubbelt med avsnitt och extra hjälp av våra duktiga tjejer via inlägg i gruppen. Då jag och min man delar på ledigheten från start (han är dessutom hemma på heltid i 2 månader) kommer livesändningarna köra igång igen efter första månaden när hon kommit. 

Säga upp medlemskap

Du kan säga upp ditt medlemskap närsomhelst under månaden, dock senast EN VARDAG INNAN din nästa månadsdragning för att undvika en ny debitering.  Infaller nästa månadsbetalning på en lördag eller söndag, behöver du säga upp senast på torsdagen. Har du köpt en 6 månads prenumeration sägs ditt medlemskap upp innan nästa 6 månaders förnyelse, inga pengar återbetalas för redan erlagd medlemsavgift. 

Har något hänt som gör att du behöver pausa ditt medlemskap tillfälligt 1 månad? Maila oss på medlem@goldenhourmembers.com så gör vi vårt yttersta för att hjälpa dig!

DETTA INGÅR I DITT MEDLEMSKAP:

  • "The golden library" med 3 stora kurspaket i Fotografering, Redigering & Arbetsflöde och Marknadsföring.
  • 5 nyskapade produkter (video/ljud/guide/download) varje månad.
  • 2 livesändningar varje månad (ex. gruppmöte, feedback på hemsida/sociala medier, redigering samt Q&A).
  • Support & hjälp i Facebookgruppen
  • Hjälp från extra administratörer i Facebookgruppen
  • 5% av din medlemsavgift till välgörenhet varje månad
  • Första tjing på alla lanseringar och projekt
  • Inbjudan till liveträff & medlemsworkshop varje kvartal
  • Rabatt på fyra stora företag (Cyberphoto (rörlig % per kampanj), Mii-Estilo (20%), Prints by DKJ (20%) och Reclamation design company (15%)

KONTAKTFORMULÄR FÖR DIG SOM ÄR MEDLEM:

Stäng meny