golden hour members

MEDLEMSSIDA FÖR FOTOGRAFER – FÖR FLER FOTOKUNDER, MER SJÄLVFÖRTROENDE OCH HUNDRATALS FOTOKOMPISAR!

JUST NU: 5 PLATSER KVAR!

emeliebernborg_cherryblossom6

Vad är Golden hour members?

Stämmer detta överens på dig?

W5plPEZQiyJtk5kIgSBQ_2

HOBBYFOTOGRAF

Du är hobbyfotograf och tar jobb då och då, men saknar det där lilla extra för att få regelbundna bokningar.

Fotokurser & fotoworkshops

professionell

Du jobbar som professionell fotograf och vill ha ett stort fikarum med kollegor, samt åka på träffar och resor tillsammans.

emelie-levelup

ASPIRERANDE

Du drömmer om att jobba som fotograf i någon omfattning, men behöver personlig hjälp och pepp för att komma igång.

Jag har ofta känt mig ensam som fotograf

Bland missnöjda kunder, långa redigeringstimmar och rekande av fotoplatser, har det ibland känts ensamt. Jag saknade någon att bolla fotoplatser med, att dela vinsten vid en stor försäljning, eller ångesten över att det var tomt i mailboxen. 

Jag skapade en plattform som jag själv behövt, en trygg gemenskap med inspirationskickar, fri support, events och härliga resor. Resultatet blev Golden hour members, där närmre 500 fotografer samlats.

Vi har lyckats skapa en unik plats på internet, där du kan vara sårbar och ställa ”dumma” frågor. Där nybörjare, hobbyfotografer och professionella fotografer samlas, med samma önskan att utvecklas på sin egen resa. 

Välkommen in i värmen, du kommer känna dig som hemma direkt! 

/Emelie Bernborg (f.d Ohlsson)

Att investera just nu...

Jag vet att det känns läskigt att göra en stor investering, speciellt i tider som dessa. I Golden hour members har vi gått igenom en pandemi tillsammans, där ALLA slutade bokade. Vi överlevde. Vi satte in extra livesändningar, extra bokningspepp och extra resurser att få in pengar när det var som allra tuffast. 

Det är fördelen med en medlemssida. Ständigt levande, ständigt uppdaterad.
We got your back! 

Nu kommer snart våren, elräkningarna dämpas och kunderna vill boka in igen – det är perfekt tajming att börja marknadsföra och fånga in kunderna när värmen kommer! 

INVESTERINGEN ÅTERBETALAR SIG, MÅNGA GÅNGER OM! 
Dessutom: Behovet av en fotograf försvinner inte för att elpriserna stiger, men vi behöver kommunicera lite annorlunda. Det hjälper vi dig med. Det finns en anledning att över 300 medlemmar har varit kvar sedan starten november 2019, de får in bokningar med medlemskapet, mycket mer än vad de investerar! 

emeliebernborg_cherryblossom19.jpg

"Jag har varit med i många olika sidor för fotografer men GHM är outstanding!"

”Jag har varit med i olika communitys/utbildsningssidor för fotografer men GHM är outstanding. Så mycket innehåll och nytt material hela tiden. Det som väger tyngst för mig är dock sammanhållningen, de många träffarna/wosrkhops som är varje år och live-sändningar. Det blir lite av en familj, eller riktigt bra kollegor, vilket känns viktigt i ett annars rättså ensamt jobb.”

- Lotta Johansson @fotograflottajohansson, medlem sedan start 2019.

"Jag kommer aldrig gå ur den här gruppen"

”Jag har aldrig tidigare vågat hoppas på att bli heltidsfotograf. Nu är det enda jag tänker på. Detta är tack vare Golden hour members och den otroliga gemenskap, pepp och stöd som finns i gruppen. Sedan den enorma materialbank som finns tillgänglig och som fylls på hela tiden är magisk, utvecklande och överträffar alla mina förväntningar konstant. Så vill man lyckas med sitt fotograferande är detta stället man vill vara på. Hela tiden. Aldrig tidigare känt mig så boostad med kunskap och självsäkerhet som nu. Jag kommer aldrig gå ur den här gruppen! Allt detta tack vare bästa Emelie och alla medlemmar!”

- Charlotte Eversköld @momentsforyou.se, medlem sedan start 2019.

1

"Efter över två år som medlem utvecklas jag fortfarande tack vare gruppen!"

”Jag hade aldrig varit där jag är idag utan Golden hour members, här finns verkligen allt du behöver! 🙌 Mallar för det mesta, en fantastisk kunskaps- och inspirationskälla i Emelie men kanske framförallt en gemenskap och stämning som är GULD värt på riktigt!🥰 Efter över två år som medlem utvecklas jag fortfarande tack vare gruppen och kommer aldrig lämna! 🌟”

- Therese Thörne @fotograf_theresethorne, medlem sedan start 2019.

DETTA GER MEDLEMSKAPET:

Vill du bli inspirerad och få fler fotokunder?

EXEMPEL PÅ EN DEL AV ALLA +20 GUIDER SOM INGÅR: 

frågeformulär till kunder

För att undvika vanliga missförstånd och problem efteråt, är det viktigt att ställa rätt frågor till kunderna inför alla fotograferingar. I medlemskapet ingår olika formulär och guider till bröllop, nyfödd, gravid och familjefotografering. 

villkor och avtalsmallar

I medlemskapet ingår olika avtal (som är granskade av jurist och har med viktig info om GDPR!), som används till t.ex. bröllop, porträttfotografering och företagande. 

FORMULERINGSGUIDE

Har du fått en missnöjd kund? Eller har någon redigerat din bild i efterhand? I medlemskapet ingår vår omtyckta ”Formuleringsguide” där du får perfekta formuleringar på svåra situationer. Du kan också få personlig input i gruppen av Emelie. 

om mig

EMELIE BERNBORG

Jag har drivit eget företag som fotograf sedan 2008. Jag var en fototokig 21 åring som ville jobba med något jag älskade, och nu är jag snart 15 år in! 🙈 Idag jobbar jag främst med utbildning, där jag hjälper fotografer och företagare att utvecklas. Jag brinner för att hjälpa dig jobba med något du älskar och spara tid. Jag jobbar själv halvtid för att vara mer med min familj, efter många år av 200% veckor…

Genom åren har jag drivit en egen fototidning, varit ambassadör för Canon och föreläst på Fotomässan i många år. 

Några snabba fakta om mig: 

  • Mamma till Freya (mars 2020) och Tyr (november 2021).  
  • Jag överlevde tsunamin i Thailand 2004, där jag förlorade min lillasyster Paulina 9 år. Hennes namn på min arm påminner mig att alltid följa mina drömmar. 
  • Crazy cat lady, jag kunde inte motstå att ta hem den keligaste katten på en av Kretas stränder 2018…
  • Jag byter dialekt beroende på vad jag gör, något min man Philip tycker är väldigt underhållande… 

MAXTAK PÅ 500 MEDLEMMAR

BEGRÄNSAT ANTAL – STÄNGER NÄR DET ÄR FULLT!

Vi tror att vår medlemssida är unik för att vi just har ett maxtak. Det är inte tusentals medlemmar, rädsla att skriva en fråga eller bli en i mängden. Vi har alltid max 500 medlemmar, vilket gör att vi har en fantastisk stämning i gruppen. Det är en unik plats på internet, där vi kastat ut Jante genom fönstret, och peppar varandra VARJE DAG! 

 

allt detta ingår:

DETTA INGÅR SOM MEDLEM: 

BLI MEDLEM NU:

Ingen bindningstid/uppsägning på månadsmedlemskap - välj nedan:

MÅNADSMEDLEM

625 kr

500 kr exkl. moms

Månadsprenumeration där ditt pris är låst så länge du är medlem. Ingen bindningstid, testa en månad om du vill!

HALVÅRSMEDLEM

3125 kr

2500 kr exkl. moms

INGÅR I HALVÅRSMEDLEMSKAP:
När du tecknar detta alternativ, ingår vårt obegränsade bibliotek över 100 actions, över 30 presets, snow/rain overlays och mycket mer. 

Värde över 10 000 kr! 

emeliebernborg_cherryblossom24-scaled.jpg

"Jag vill aldrig gå ur!"

 

”Jag har i flera år fotograferat, och tänkt jag borde göra något mer seriöst av det och inte bara ta 850:-/fotosession. Jag vet ju att det är värt så mycket mer. Att vara medlem i Golden hour members har verkligen kickstartat mig och boostat mig att: ta mer betalat (jag är värd det), marknadsföring (jag trodde jag hade koll, men ack så fel jag hade). Aldrig har jag ångrat att jag blev medlem, tyckte först att månadskostnaden var lite mycket, men skulle prova…nu vill jag ALDRIG gå ur den här medlemskapet!

- Therese Fredriksson

"Så mycket jag har utvecklats på ett (!) år trodde jag aldrig kunde vara möjligt!"

”Att bli medlem i Golden Hour members är det bästa jag någonsin valt att göra för mej själv. Så mycket jag har utvecklats på ett (!) år trodde jag aldrig kunde vara möjligt. Medlemsskapet är som en buffé fullproppat av material och du väljer själv den nivå som passar där du är och du utvecklas i din egen takt. Inte nog med att Emelie är bjussig och viger sitt liv åt varenda medlem, vilket är oerhört värdefullt <3, så är det en sån go gemenskap bland alla medlemmar. Även om det är upp till dej att växa och nå dit du önskar, så upplever jag en himla skön pepp i gruppen som såklart gör resan betydligt enklare.”

- Emma Franzén @fotografemmafranzen

FAQs

Vi har ingen bindningstid på medlemssidan på månadsmedlemskap, du kan gå ur när du vill! Om du vill gå ur fyller du bara i ett enkelt formulär senast dagen innan din nästa månadsbetalning, så avslutas ditt medlemskap utan problem.  

Din betalning dras automatiskt från ditt kort samma dag i månaden som du gjort köpet. Betalningarna är krypterade via Stripe som är ett av världens största och tryggaste betalningsföretag. 

Om du önskar teckna 6 eller 12 månader, kan du även betala med faktura. 

Nu erbjuder vi också en lägre månadsavgift om du vill hänga med oss i 6 månader. 

Vad händer om betalningen inte går igenom?

Om du inte har pengar på kortet kommer systemet kommer testa igen vid 3 tillfällen inom 7 dagar. Du får ett mail om betalningen inte gått igenom, och ett kvitto när det lyckats. 

Du får oftast tillgång till den aktuella månaden du går med. Sker det efter 25e i månaden, får du nästkommande månad som släpp den 1:a. 

Ja! Varje månad skickas ett kvitto till dig som du kan använda i din bokföring, priset anges inkl. 25% moms och är avdragsgillt för utbildning. 

Som månadsmedlem (625 kr/månad) ingår kollektionen Sunkissed edits, med 20 actions/presets för Photoshop/Lightroom.

Väljer du däremot halvår (hela eller månadsvis), får du tillgång till hela kollektionen med över 100 redigeringar, sun flares, snow overlays, rain overlays, bokeh overlays, himlar och mycket mer! Denna kollektion är värd över 10 000 kr.

VARJE MÅNAD:

5 nedladdningsbara avsnitt

Varje månad får du en inspirationsboost med våra 5 månadsavsnitt! Du får spännande intervjuer, behind the scenes, videos, redigeringstips, sociala medier, hemsidetips, mallar eller guider. Du riskerar aldrig att missa något, eftersom du får ladda ner och spara för alltid!

VARJE VECKA

Livesändning

För att aldrig tappa motivationen får du livesändning varje vecka i Golden hour members. Det är liveredigering i Photoshop/Lightroom, livefotografering, Q&A, live-feedback och gruppmöten.

Alla sändningar går i repris om du vill titta i efterhand. 

varje vardag

support och personlig hjälp

Unikt med Golden hour members är möjligheten att få snabb hjälp. Varje vardag svarar Emelie och administratörerna på frågor, så du aldrig behöver vänta länge på ditt svar. Du kan också få personlig hjälp med feedback på hemsida, sociala medier och texter, under någon av våra Live-feedback sändningar. 

FLERA GÅNGER PER ÅR

workshops & träffar

Släpps t.ex i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Luleå, Umeå och Skåne. 

Flera gånger per år anordnar vi fysiska workshops med modeller, vacker styling och magiska blommor. Dessa workshops är bara för medlemmar, och kostar 600 kr/person (workshop 1-2 timmar) eller 1500 kr för en längre (3-5 timmar) med mer exklusivt innehåll. Två gånger per år bjuder vi också in till en större workshop som är gratis för alla medlemmar. 

14 juni 2023 bjuder vi även in till ISLAND igen, bland lupiner och midnattsljus, med hästar och modeller!

DETTA INGÅR OCKSÅ:

personlig hjälp att bygga din hemsida

Inkluderat i ditt medlemskap är grundkurs i att bygga hemsida (WordPress & Elementor) och mallar att använda fritt. Som om det inte vore nog, får du även personlig support i Facebookgruppen av vår expert Jennie. Det ger en enorm trygghet, som också sparar dig tusentals kronor i att du gör det själv. 

"Det bästa valet jag gjort!"

”Det bästa valet jag har gjort som fotograf och jag tror till och med i mitt liv! Jag ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR vårt community och kommer att vara kvar tills den dag GHM läggs ned (vilket är = aldrig, så jag blir kvar forever 😍🥰💖). Jag älskar hjälpen som alltid finns tillgänglig, peppen som alltid så generöst ges till oss alla och kunskapen! OMG vad jag har lärt mig och fortsätter mig att lära mig så mycket! Och glädjen! Glädjen som man alltid får från gruppmedlemmarna, av att veta att man dels inte är ensam, att det finns så fina människor som vill stötta och hjälpa och att man tillhör och har en plats i denna fantastiska gemenskap – den slår allt! 😍❤️❤️🙏 Emelie och fantastiska GHM-teamet – jag är er för evigt tacksam och jag älskar er! 💖” – Linda Thörn

 

TEAMET

Få experthjälp – i olika inriktningar! 

Förutom mig själv, har vi grymma experter i gruppen, som kan hjälpa dig när du kört fast. 

BOKFÖRING – Vår grymma Hanna Karlsson finns tillgänglig för att svara på frågor kring att starta och driva företag, samt bokföring. 

KAMERATEKNIK – grymma Magnus Högfeldt reder ut teknikproblem, utrustningstips och datorstrul. 

LIGHTROOM – vår duktiga Nadia Deland Blomberg finns tillgänglig i gruppen för frågor om Lightroom. 

BARN/FAMILJ – Hanna Keiser och Anna Ejemo finns tillgängliga för frågor om nyfödd, barn och familjefoto.

HEMSIDA – bygger du egen hemsida och fastnar ibland? Då finns vår stjärna Jennie Johansson tillgänglig och reder ut allt. Hon jobbar främst i WordPress men kan även hjälpa till med problem kring registering och domän. 

Vi är över 10 experter i gruppen som alla är dedikerade att hjälpa dig när du behöver! 

Viktigt: Denna sida kan stänga utan förvarning när maxtaket är uppnått.

spara allt, missa inget!

Släng inga pengar i sjön i Golden hour members

Jag blir alltid lika irriterad när jag missat använda ett medlemskap pga tidsbrist, där pengarna bara tickar iväg. För även om jag verkligen VILL lägga tid på den där sidan jag signat upp på, så ser veckorna olika ut, speciellt om du har barn. 

Därför var det viktigt för mig att alla nedladdningsbara månader som du betalar för, sparas på ditt konto.

Även om du inte hunnit med en månad, kan du logga in på kurssidan och ladda ner materialet så det kan användas när du har möjlighet. 

Under varje månad hittar du även livesändningar som ägt rum den månaden, och kan ladda ner både video och ljudfil, så du kan använda materialet så som det passar dig bäst. 

Visste du att vi utöver detta också skickar ut ”Veckans sammanfattning” varje fredag, så du snabbt kan få inspiration och pepp om du missat kika i Facebookgruppen? Med andra ord, vi vet hur det är att ha lite tid, och vi hjälper dig få ut det mesta av ditt medlemskap oavsett om du har 5 minuter eller 5 timmar över.

allt detta ingår:

DETTA INGÅR SOM MEDLEM: 

BLI MEDLEM NU:

Ingen bindningstid/uppsägning på månadsmedlemskap - välj nedan:​

MÅNADSMEDLEM

625 kr

500 kr exkl. moms

Månadsprenumeration där ditt pris är låst så länge du är medlem. Ingen bindningstid eller uppsägningstid, testa en månad om du vill! 

HALVÅRSMEDLEM

3125 kr

2500 kr exkl. moms

INGÅR I HALVÅRSMEDLEMSKAP:
När du tecknar detta alternativ, ingår vårt obegränsade bibliotek över 100 actions, över 30 presets, snow/rain overlays och mycket mer. 

Värde över 10 000 kr! 

Golden hour members har ingen uppsägningstid på månadsmedlemskap

Vi värnar otroligt mycket om varenda medlem, och har gjort det enkelt att gå ur när det inte längre passar för dig. Du har ingen bindningstid eller uppsägningstid som medlem i Golden hour members när du går med som månadsmedlem. Vi erbjuder också möjlighet att binda medlemskapet till en lägre månadsavgift, om det passar dig. 

Visste du att vi har kvar närmre 250 medlemmar som gick med från start för 3 år sedan? Detta är vi väldigt stolta över, då vi vill skapa en trygg plats där du kan utvecklas över tid. 

Emelie Ohlsson gravidfotograf / maternity photographer

"Jag har fått bättre självförtroende"

”Jag är så glad och tacksam över att få vara medlem i Golden hour members ❤ Som medlem känner man sig aldrig ensam när man ska testa något nytt. Man lär sig otroligt mycket på kort tid och jag har fått bättre självförtroende tack vare dig Emelie och alla andra medlemmar 🤩”

- Theresie de Gosson @theresiedegossonphotography/, medlem sedan 2019.

En av våra medlemmar, Viktoria Olsson @goldenweddingstories

passar medlemskapet dig?

Du passar in i vårt gäng om du:

Har du också tänkt "När tajmingen är rätt ska jag satsa på mitt fotograferande"?

Jag brukade också tänka så. 

Jag gick och väntade på någon magisk känsla, som skulle berätta att det var rätt tajming. Jag trodde att oron var min magkänsla att vänta, det är inte riktigt rätt tid, inte nu. 

Efter lång tid insåg jag att den där känslan aldrig kommer.
Jag måste våga hoppa och satsa. 

Det finns en anledning till uttrycket ”utanför din comfort-zone”, det är en grej. Din hjärna vill helst inte göra nya saker, den gillar att lunka på i samma banor som innan. Så för att du ska komma någonstans där du inte varit, måste du också göra saker du inte gjort innan. 

När du bestämt dig, och vågar satsa, så finns vi på andra sidan. Vi tystar dina röster att du kanske inte klarar det, att ingen vill betala för dig ändå. Vi ger dig verktyg att nå kunder som värdesätter dig, som aldrig någonsin vill pruta eller ifrågasätta. Vi finns där, och vi hjälper dig att tro på dig själv.

Hur vill du minnas denna tiden i framtiden? Som året du vågade, eller året du sköt upp din dröm ytterligare ett år? ♥ 

Tvekar du fortfarande?

Detta säger våra medlemmar till dig:

allt detta ingår:

SISTA CHANSEN!

BLI MEDLEM NU:

Ingen bindningstid eller uppsägningstid!

MÅNADSMEDLEM

625 kr

500 kr exkl. moms

Månadsprenumeration där ditt pris är låst så länge du är medlem. Ingen bindningstid, testa en månad om du vill!

HALVÅRSMEDLEM

3125 kr

2500 kr exkl. moms

INGÅR I HALVÅRSMEDLEMSKAP:
När du tecknar detta alternativ, ingår vårt obegränsade bibliotek över 100 actions, över 30 presets, snow/rain overlays och mycket mer. 

Värde över 10 000 kr!